2226056125 6972939281 Θέση Καραβά - Ιστιαία exalcomanolas@gmail.com
hero image
 
 
 
         
    Manolas
Συστήματα Αλουμινίου | Ιστιαία
   
         
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Η επιχείρησή μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου, των χωρισμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, των ψευδοροφών και των παραδοσιακών καγκελών inox-αλουμινίου. Ακολουθεί μια επισκόπηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κουφώματα Αλουμινίου
Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, όπως παράθυρα και πόρτες. Οι κατασκευές μας προσφέρουν αντοχή, θερμομόνωση και αισθητική, ενώ είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χωρίσματα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου
Παρέχουμε λύσεις για τη δημιουργία χωρίσματος σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαχωριστικούς τοίχους, κουφώματα διαμερισμάτων, συρόμενες πόρτες, περίφραξη κήπου και άλλες προσαρμοσμένες λύσεις για την αξιοποίηση και τη διαχωρισμό των χώρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ψευδοροφές
Προσφέρουμε ψευδοροφές αλουμινίου που προσθέτουν στυλ και λειτουργικότητα στους εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι ψευδοροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν διαχωρισμό ανάμεσα σε διαφορετικές περιοχές ή να προσθέσουν αισθητική αξία σε έναν χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παραδοσιακά Κάγκελα Inox - Αλουμινίου
Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε παραδοσιακά κάγκελα από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) και αλουμίνιο. Αυτά τα κάγκελα προσφέρουν ασφάλεια, αισθητική και αντοχή, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα στυλ και σχέδια.
 
 
 
 
 
 
 
 

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξατομικευμένες λύσεις, επαγγελματική εγκατάσταση και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα και να υλοποιήσουμε τις ανάγκες σας στον τομέα των αλουμινίου κατασκευών.

 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

exalcomanolas@gmail.com
 
 

2226056125 | 6972939281
 
 

Θέση Καραβά - Ιστιαία